ATTDER’Den EKG eğitimi

ATTDER Muğla İl Yönetiminin Fethiye de organize ettiği Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramediklere yönelik yapılan EKG (Elektrokardiografi) Eğitimi tamamlandı. 27-28 Ocak 2015 tarihindeki EKG Eğitimi Fethiye Yasemin Sürücü Kursu eğitim...

ATTDER’Den EKG eğitimi

ATTDER Muğla İl Yönetiminin Fethiye de organize ettiği Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramediklere yönelik yapılan EKG (Elektrokardiografi) Eğitimi tamamlandı. 27-28 Ocak 2015 tarihindeki EKG Eğitimi Fethiye Yasemin Sürücü Kursu eğitim salonunda yapıldı.

ATTDER Muğla İl Başkanı ATT Neslihan Yılmaz’ın organize ettiği, Prm Mert Güler ve Prm Gökhan Ceylan’nın eğitmen olarak katıldığı EKG eğitimi başarı ile tamamlandı. Muğla İl Başkanı ATT Neslihan Yılmaz eğitimlerle ilgili olarak yapqtığı değerlendirmede; “ATTDER yaşanan sıkıntılara karşı kayıtsız kalmamak, ülkemizde Acil Sağlık Hizmetlerinin gelişimine katkı sağlamak ve Acil Tıp Teknisyenliği ve Teknikerliğini her platformda temsil etmek amacıyla 22 Mart 2006 tarihinde büyük bir heyecan ile İzmir’de kurulduğunu belirti. Amaçlarımızdan biri olan mesleki gelişimi ve hizmet kalitesini arttırmak için güncel bilgilerle eğitim organizasyonları düzenleyerek alanda çalışan meslektaşlarımızı bilgilendirmek ve bu eğitimlere öğrencilerimizi de dâhil ederek mesleki bilgi ve becerilerine katkıda bulunabilmek.” Dedi.

Yılmaz,  Aralık 2012 tarihinde İl yönetimlerini oluşturduklarını, o günden bu yana 7  defa EKG Eğitimini organize ettiklerini, yıl içerisinde farklı alanlarda eğitimlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Eğitim sonunda konuşma yapan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Uğur Çomak, tıp etiği ilkelerinden ilkinin zarar vermemek,  sonrasında yarar sağlamak olduğunu söyledi, özellikle EKG (Elektrokardiografi) eğitiminin acil sağlık hizmetlerinde çalışan bir personel için çok önemli olduğunu belirtti.  Çomak; “Bugün burada olmakla mesleğinize ve kendinize ne kadar önem verdiğinizi göstermiş oldunuz” diyerek eğitimin başarılı geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve başta ATTDER il yönetimine, eğitmenlere daha sonrada katılan tüm personellere teşekkür etti, eğitim boyunca başarılı performans gösteren sağlık personellerini ve ATT öğrencilerini de kutladı.

Toplam 22 kişinin katıldığı eğitim; katılımcılara İlçe Sağlık Müdürü Dr Uğur Çomak ve İl başkanı Att Neslihan Yılmaz’ın katılım belgelerinin verilmesinin ardından son buldu.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.