Atatürk Büstleri yenileniyor

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri kırsal mahallelerde bulunan okullardaki ve meydanlardaki Atatürk büstlerini yeniliyor. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Atatürk ilke ve inkılaplarına, Cumhuriyetimizin...

Atatürk Büstleri yenileniyor

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri kırsal mahallelerde bulunan okullardaki ve meydanlardaki Atatürk büstlerini yeniliyor. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Atatürk ilke ve inkılaplarına, Cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkmak amacıyla Ata’mızın büstlerini yeniliyoruz.” dedi.

Yapılan yenileme çalışması ile ilgili olarak bilgi veren Başkan Gümüş, mahalle meydanlarındaki ve okullardaki eskiyen ve deforme olan Atatürk büstlerinin yenilendiğini ifade etti. Başkan Gümüş, “İlçemize bağlı kırsal mahallelerimizdeki zamanla eskiyen ve tahrip olan Atatürk büstlerimizi yenileniyoruz. Yeşilyurt Mahalle Meydanı, Yeşilyurt Ortaokulu, Yerkesik Mahallesi Meydanı, Akkaya Mahallesi Meydanı, Denizova İlköğretim Okulu ve Avcılar ilköğretim okullarında bulunan Atatürk büstlerini yeniledik. Yenileme çalışmaları kapsamında Ata’mızın büstleri ekiplerimiz tarafından boyanıyor, mermer kısımlarındaki tahrip olan yazılar yenileriyle değiştiriliyor. Büstler Menteşemize yakışır estetik bir hale getiriliyor. Menteşe Belediyesi olarak Cumhuriyetimize ve Ata’mıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. ” diye konuştu.

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.