Asayiş Denetiminde araçlar didik didik arandı

Fethiye ilçe genelinde huzur ve asayişin sağlanması için İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından geceleyin asayiş uygulaması yapıldı.Fethiye Emniyet Müdürlüğü Birimleri’nin büyük bir bölümünün katıldığı denetlemeler,...

Asayiş Denetiminde araçlar didik didik arandı

Fethiye ilçe genelinde huzur ve asayişin sağlanması için İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından geceleyin asayiş uygulaması yapıldı.

Fethiye Emniyet Müdürlüğü Birimleri’nin büyük bir bölümünün katıldığı denetlemeler, şehir giriş ve çıkışlarında sabaha kadar devam ederken, şehir içinde de iki saatte çok sayıda bar, kahvehane ve diskolarda da denetleme yapıldı.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Ekipleri, şehir giriş ve çıkışları ile bazı noktalarda durdurdukları araçları didik didik aradılar. Araç sürücüleri ve araç içindeki vatandaşların GBT sorgularının yapıldığı asayiş denetimi sırasında bazı şahısların üst aramaları da yapıldı. Vatandaşlar asayiş uygulamalarının oldukça yararlı olduğunu söylerken, bu denetimlerin sık sık yapılmasının huzur ve güveni artıracağını söylediler.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.