Araçla birlikte yandı

Fethiye’de, bir piknik alanında park halindeki bir araç cayır cayır yandı. Aracın içinde yapılan incelemede yanmış bir erkek cesedi bulundu.Fethiye’nin Esenköy Mahallesi çırpı piknik alanı mevkisinde özel bir otomobilin yandığı...

Araçla birlikte yandı

Fethiye’de, bir piknik alanında park halindeki bir araç cayır cayır yandı. Aracın içinde yapılan incelemede yanmış bir erkek cesedi bulundu.

Fethiye’nin Esenköy Mahallesi çırpı piknik alanı mevkisinde özel bir otomobilin yandığı ihbarı üzerine Muğla Büyükşehir Belediye itfaiyesi ve jandarma olay yerine geldi. Şiddetli yağmura rağmen yanmaya devam eden otomobil hurdaya döndü. İtfaiye soğutma çalışması yaptıktan sonra otomobilin içinde arama yaptı, bir erkek cesedi belirlendi. Olay yerinde yapılan ön incelemenin ardından ceset Muğla Adli Tıp'a gönderildi. Otomobil hem olay yerinde hem de jandarma merkezinde inceleme ve araştırmadan geçirildi.

Olaya Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ile Fethiye Merkez Jandarma Komutanlığı el koydu. Jandarma otomobilin plakasını 48 FS 705 olarak belirlerken olayla ilgili biri kadın iki kişi gözaltına alındı. Hayatını kaybeden kişinin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Bu haber toplam 44 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.