Anlamlı Proje sürüyor

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen “BAYRAĞIMIN ALTINDA NE VAR?” isimli projesi kapsamında 81 İl ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden iletişim halinde bulunulan okullar aracılığıyla Menteşe...

Anlamlı Proje sürüyor

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen “BAYRAĞIMIN ALTINDA NE VAR?” isimli projesi kapsamında 81 İl ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden iletişim halinde bulunulan okullar aracılığıyla Menteşe İlçesine getirtilen topraklara zeytin fidanını dikildi.

Milli Eğitim Bakanlığınca da onaylanan Menteşe Kaymakamlığının himayesinde Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde hazırlanan ''BAYRAĞIMIN ALTINDA NE VAR?'' isimli proje kapsamındaki etkinlikler sürüyor. Bilindiği gibi projenin paydaşları arasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Muğla İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü, Menteşe Gençlik Hizmetleri ve Müdürlüğü, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası bulunuyor.

Bayrağımın Altında Ne Var ? isimli proje etkinlikleri kapsamında 81 İl ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden iletişim halinde bulunulan okullar aracılığıyla Menteşe İlçesine getirtilen topraklara zeytin fidanını dikildi. menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ana binası bahçesinde gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğine Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Meral Takeş ,İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Paçalı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölüm Başkanı Öğr. Üyesi DR. Ercan Kılkıl, Özel Büro Öğretmenleri Mustafa İbiş, Ferda Yılmaz, Pakize Akagündüz katıldılar.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.