AnadoluJet’in Bodrum-Antalya direk uçuşları başlıyor

Anadolu’yu bir uçtan bir uca bağlayan AnadoluJet, doğal güzellikleri ve tarihî dokusu ile ülkemizin önde gelen turizm cennetlerinden Bodrum’u direkt uçuşlarla Antalya’ya bağlıyor. AnadoluJet’in 14 Temmuz 2016’da başlayacak...

AnadoluJet’in Bodrum-Antalya direk uçuşları başlıyor

Anadolu’yu bir uçtan bir uca bağlayan AnadoluJet, doğal güzellikleri ve tarihî dokusu ile ülkemizin önde gelen turizm cennetlerinden Bodrum’u direkt uçuşlarla Antalya’ya bağlıyor. AnadoluJet’in 14 Temmuz 2016’da başlayacak Bodrum - Antalya seferleri haftanın üç günü karşılıklı olarak gerçekleştirilecek.

AnadoluJet, Türkiye’nin turizm cennetlerini birbirine bağlamaya devam ediyor. AnadoluJet, 14 Temmuz tarihi itibarıyla doğal güzellikleri ve tarihî dokusu ile ülkemizin önde gelen turizm cennetlerinden Bodrum’u direkt uçuşlarla Antalya ile buluşturmaya başlıyor.

2016 yaz tarifesi kapsamında düzenlenecek seferlerden Bodrum - Antalya uçuşları; Perşembe, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada üç gün karşılıklı seferler şeklinde düzenlenecek.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmî internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.