Ana yüreği yavru kedilere dayanamadı

Marmaris’te yaşayan yüreği büyük anne, hem 2 kızına hem de annesiz kalan 5 minik kedi yavrusuna annelik ediyor.Kızlarından birisi kanser hastası olmasına rağmen Hülya Karabulut, sokakta kalan kedi yavrularına kayıtsız kalamadı...

Ana yüreği yavru kedilere dayanamadı

Marmaris’te yaşayan yüreği büyük anne, hem 2 kızına hem de annesiz kalan 5 minik kedi yavrusuna annelik ediyor.Kızlarından birisi kanser hastası olmasına rağmen Hülya Karabulut, sokakta kalan kedi yavrularına kayıtsız kalamadı ve evine aldı.

Marmaris İlçesinde yaşayan Hülya Karabulut, kanser hastası kızının bakım ve sağlığını olumsuz etkileyeceğinden korkmasına rağmen anneleri öksüz kalan 5 yavru kediye bakmaya başladı.

Yeniyol Caddesi'ndeki bir depoda 5 yavru doğuran kedi, otomobilin altında kalıp ezilerek öldü. Annelerinin ölümüne şahit olan Karabulut , bakıma muhtaç yavrulara annelik duygusu içinde bağlanarak evine götürdü.

Plastik bir kasa içinde 3 haftalık kedileri biberonla besleyen Karabulut'un kızları 9 yaşındaki Melisa ve 4 yaşındaki Defne de kedilere kısa sürede alışarak onlarla oyun oynayıp vakit geçirmeye başladı.

Karabulut, yaptığı açıklamada, anne kedinin ölmesini çocuklarıyla birlikte gördükten sonra çok üzüldüklerini Çarpan sürücünün sadece anne kedinin değil, 5 yavrusunun da ölümüne yol açabilecek bir hata yaptığını belirtti. Karabulut, "Anne kedi öldükten sonra hemen depodaki yavruları aklıma geldi. Yavru kediler de ölmesin diye sahip çıktık" dedi.

Kızlarının yavru kedilerle yakından ilgilendiğini ifade eden Karabulut, küçük kızı Defne'nin bağırsak kanseri tedavisi gördüğünü bu yüzden sağlığı açısından tehlikeli olabileceği endişesi taşıdığını dile getirdi. Yavru kedilerin sahiplenilmesi için kurumlara haber verdiğini anlatan Karabulut, hayvanseverlerden de yardım beklediğini kaydetti.

Karabulut, kazaya şahit olan kanser kızının olaydan etkilenmemesi için anne kedinin öldüğünü söyleyemediklerini ve "hastanede tedavi gördüğü" yalanını uydurmak zorunda kaldıklarını vurguladı.

Bu haber toplam 157 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.