“Amacımız gençleri kötü alışkanlıklardan korumak”

Milas'ın başarılı spor kulüplerinden Milas Gençlik Spor Kulübü, Milas Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'e kulüplerinin çalışmalarını anlattılar. MGS yöneticileri, kulüp olarak...

“Amacımız gençleri kötü alışkanlıklardan korumak”

Milas'ın başarılı spor kulüplerinden Milas Gençlik Spor Kulübü, Milas Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'e kulüplerinin çalışmalarını anlattılar. MGS yöneticileri, kulüp olarak maçlarının gençliği kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu belirttiler.

Milas Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ersin Köksal ile kulübün yönetim kurulu üyeleri; Özkan Avcılar, Şafak Kaya, Aytekin Kanal ve Ahmet Yalçın; MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'i ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında MGS Kulübünün amaçlarını anlatan Kulüp Başkanı Ersin Köksal "Biz, kamuoyundaki başarılı çalışmalarını takdirle izlediğimiz MİTSO'ya, bu çalışmaları nedeniyle sadece teşekkür etmek üzere geldik. Bu arada biz de kendi çalışmalarımızı anlatmak istedik" dedi. Kulüplerinin amacının gençleri kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu belirten MGS Kulübü Başkanı Ersin Köksal "Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak istiyoruz. Onların zamanlarını spor yaparak değerlendirmelerini istiyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için sizlerle de işbirliği yaparak güzel çalışmalar yapabiliriz" dedi. Milas Gençlik Spor Külübü Başkanı Ersin Köksal ve kulüp yöneticileri MİTSO'nun yapmış olduğu çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade ederek MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'e bir plaket armağan ettiler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Milas Gençlik Spor Kulübü yöneticilerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek "Biz de MİTSO olarak gençlerimize sahip çıkmak isteriz. Zaten uzun süredir satranç sporuna destek veriyoruz. Biz de sizin gençlerimize sahip çıkmak adına yaptığınız çalışmalar için teşekkür ederiz. Gençler bizim geleceğimiz. Bu gerçeği her zaman göz önünde tutmalıyız" diye konuştu.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.