Altınordu Yatağan’a Futbol Okulu açtı

Altyapıdan çıkardığı futbolcuları Türk ve dünya futbol takımlarına kazandırmasıyla tanınan İzmir temsilcisi Altınordu Futbol Kulübü, Yatağan ilçesinde futbol okulu açtı.Hüseyin Çolak, İlker Çineli ve Ahmet Zeybek’in...

Altınordu Yatağan’a  Futbol Okulu açtı

Altyapıdan çıkardığı futbolcuları Türk ve dünya futbol takımlarına kazandırmasıyla tanınan İzmir temsilcisi Altınordu Futbol Kulübü, Yatağan ilçesinde futbol okulu açtı.

Hüseyin Çolak, İlker Çineli ve Ahmet Zeybek’in antrenörlüğünü yapacağı futbol okulunun açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti.

Törende konuşan antrenör Hüseyin Çolak, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden antrenör Mustafa Karaman hakkında konuşması, duygusal anların oluşmasına neden oldu. Çolak, Altınordu Futbol Okulu’nun Yatağan’a açılmasında büyük katkı sağlayan Karaman’ın, Yatağanspor altyapısından yetiştirdiği futbolcularla ilçe futbolunda önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Çolak, Altınordu Futbol Okulu’nun “İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu” felsefesini Yatağan’da oluşturmak için okulun açıldığını belirterek, 150 kişiye ulaşan öğrencilerin haftanın 4 günü 2’şer saat temel futbol bilgileri alacağını söyledi.

Yatağan Termik Enerji Üretim AŞ Maden ve Enerji Direktörlüğündeki halı sahalarda verilecek eğitimler için kayıtların sürdüğünü belirten Çolak, yeni kayıtlarla birlikte grup oluştuğu takdirde ikinci bir grup açacaklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından eğitime katılan sporcular, Mustafa Karaman için açtıkları “Kalbimizdesin. Seni asla unutmayacağız” pankartıyla poz verdi.

Bu haber toplam 491 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.