Aldan: Benimle uğraşmasınlar

Bir radyo programında yaptığı konuşmadan dolayı İktidar partisi tarafından yoğun eleştiri alan CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha aldan, Yatağan’da basına açıklama yaprak; “Radyo programında yaptığım konuşma çarpıtıldı....

Aldan: Benimle uğraşmasınlar

Bir radyo programında yaptığı konuşmadan dolayı İktidar partisi tarafından yoğun eleştiri alan CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha aldan, Yatağan’da basına açıklama yaprak; “Radyo programında yaptığım konuşma çarpıtıldı. 15 Temmuz gazilerine laf söylemek benim değil kimsenin haddi olmaz, Türk Milletine hakaret etmem, benimle uğraşmasınlar.” dedi.

Yatağan CHP İlçe binasına gelerek, İlçe Başkanı Kemal Özler, Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, İlçe yöneticiler ve partililerle sohbet eden CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha aldan, burada basına açıklama yaptı. Aldan; “Radyo programında yaptığım konuşma çarpıtıldı. 15 Temmuz gazilerine laf söylemek benim değil kimsenin haddi olmaz. Türk Milletine hakaret etmem. Tepedekiler neyse de yerelde hep birbirimizin yüzüne bakıyoruz herkes birbirini tanıyor. Ben bu konuda polemiğe girmek istemiyorum benimle uğraşmasınlar. Ben daha öneki görevlerimden dolayı ölüm tehdidi almış Devlet korumasında olan bir kişiyim. Benimle uğraşmasınlar.” şeklinde konuştu.

Aldan, gündemle ilgili de yorumlar yaparak, “2018 de OHAL mutlaka kalkmalı ülke demokratikleşmede büyük adımlar atmalı. İktidardan bunları bekliyorum.” ifadesini kullanarak partililerin sorularını yanıtladı.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.