Aldan, bakana enerji kesintilerini sordu

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, son dönemlerde Milas ilçe ve merkezi ve bağlı kırsal mahallelerde sıkça yaşanan enerji kesintilerini meclise taşıyarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a sordu.“Muğla’nın...

Aldan, bakana enerji kesintilerini sordu

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, son dönemlerde Milas ilçe ve merkezi ve bağlı kırsal mahallelerde sıkça yaşanan enerji kesintilerini meclise taşıyarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a sordu.

“Muğla’nın Milas ilçesinde, yaklaşık 4 aydır elektrik kesintileri yapılmaktadır. Söz konusu kesintiler, her gün ve gün içinde kısa aralıklarla sık sık yapılmaktadır. Bu nedenle vatandaşlarımızın evlerinde kullandıkları televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi vb. elektronik ev aletleri bozulmaktadır.

Üstelik bu kesintiler sadece Milas merkezle sınırlı değil. Yerel yöneticilerden aldığımız bilgilere göre, Milas’a bağlı bütün köylerde aynı kesintiler yaşanmaktadır.” Diyen Aldan, bakandan şu sorulara cevap istedi:

-Bölgede yaşayanların ifadesine göre yapılan elektrik kesintileri, teknik bakım için yapılan kesintilere benzememekte, kesintiler ilçe ve köylerde aynı anda yapılmakta. Uzun süredir devam eden bu elektrik kesintilerinin gerekçesi nedir? Kısa aralıklarla ve sık sık kesilmesinin özel bir nedeni var mıdır?

-Vatandaşlarımızın mağduriyetine son vermek için Milas’taki bu elektrik kesintileri ne zaman son bulacaktır?

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.