Alban: Türkiye iyi yönetilmiyor

Ülke gündemini değerlendiren CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Türkiye'nin iyi yönetilemediğini, iktidarın hala Katar ve Gezi ile halkı oyalandığını ileri sürdü.CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban; " Türkiye'yi yönetenler...

Alban: Türkiye iyi yönetilmiyor

Ülke gündemini değerlendiren CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Türkiye'nin iyi yönetilemediğini, iktidarın hala Katar ve Gezi ile halkı oyalandığını ileri sürdü.

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban; " Türkiye'yi yönetenler ne yazık ki önemli sorunlar, adaletsizliklerle ilgilenmek yerine Katar'a destek ve Gezi direnişini kötülemekle meşguller. Ne yazık ki Adaletin Kalkınma partisinin bir kelimesi olduğu günümüzde damatlar serbest bırakılırken suçsuz gazeteciler hapise atılıyor. Ülkemiz terör ve ekonomik krizle boğuşurken Katar'a asker göndermeyi düşünüyorlar. Katar'a destek ülkemize ne katar. İftar sofrasında genel başkanımıza geziye destek verdiği için eleştiren geziye terör yaftasını yapıştırmak isteyenler Habur'da teröristleri alkışlarla karşılattıranlar, onlarla konserde el ele poz verenler ve Ankara'ya sözde bayrağı astıranlardır.” Dedi.

Alban;‘‘Milletimizin hafızası ile alay edenler Ağaçlar için mücadele eden gençlerin bir araya geldiği Gezi Direnişi'ni güç kullanarak dağıtmaya çalışan ve genç ölümlerine neden olan, Kabataş yalanını ortaya atarak toplumu ayrıştırmaya çalışan da yine bu iktidardır. Gezi Onurlu Bir Direniş, Kol kola Bir Mücadeledir. Ülkemizi kanun hükmünde kararlar ile yöneten iktidar toplumsal barış ve birliktelik yerine ayrıştıran söylemler kullanmaya devam etmektedir. Tek bayrak tek millet diyenler, Türkiye Cumhuriyeti simgesi T.C yi kurumlardan bankalardan silen, andımızı kaldıranlarla aynı kişilerdir. Son günlerde yaşanan terör olaylarında ne yazık ki vatandaşlarımız ve askerlerimizi şehit verdik. Batman'da şehit olan umutları ve hayalleri de kendisi gibi genç olan öğretmenimiz Aybüke Yalçın'a Allah'tan rahmet ailesine baş sağlığı diliyorum.’’ Diye konuştu.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.