Alan’dan ziyaretler

Türk Ocakları Muğla Şubesi tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılmak üzere Muğla’ya gelen Emekli Korgeneral, MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, konferans öncesi bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.MHP İstanbul...

Alan’dan ziyaretler

Türk Ocakları Muğla Şubesi tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılmak üzere Muğla’ya gelen Emekli Korgeneral, MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, konferans öncesi bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak MHP İl ve Menteşe İlçe başkanlıklarını ziyaret ederek burada parti yöneticileri ve partililerle sohbet ederek karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.

Alan daha sonra   Ülkü Ocakları Muğla Şubesi’ni ziyaret ederek; Ülkü Ocakları İl Başkanlığı bünyesinde yürütülen projeler ve faaliyetler hakkında İl Ocak Başkanı Cemil Gündüz’den bilgi aldı ve  bölücü terör örgütü sempatizanları tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için taziyede bulundu.

Ardından Muğla Ülkü Ocakları Halil İbrahim Nizamoğlu toplantı salonunda Ülkü Ocakları mensubu gençlerle bir araya gelen Engin Alan, Ülkü Ocakları’nın Türkiye’nin içinde bulunduğu durumdan kurtaracak yegane kadroları yetiştireceğini belirtti.  Alan, Ülkü Ocakları’nın projelerini yakından takip edeceğini belirterek  bundan sonraki projelerinde başarılar diledi.

Buradan Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı’na  (TÜRKAV) geçen Engin Alan, burada TÜRKAV Başkanı Cemil Özdemir, vakıf yöneticileri ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Türk Dünyası Topluluğu tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili Sabir Rüstemhanlı ile bir araya gelerek uzun süre karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.

Bu haber toplam 127 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.