Akşener’e Fethiye’den destek sürüyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ‘imza kampanyasına sonlandırdık’ dese de, Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur, belediye personelleri ve vatandaşlar toplu şekilde Fethiye...

Akşener’e Fethiye’den destek sürüyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ‘imza kampanyasına sonlandırdık’ dese de, Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur, belediye personelleri ve vatandaşlar toplu şekilde Fethiye İlçe Seçim Kurulu’na giderek, Cumhurbaşkanlığı’na adaylık için Meral Akşener’e imza verdi.

Yaklaşık 100 kişilik grup Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’e destek vermek için Fethiye İlçe Seçim Kurulu’na gittiler. Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur, ilçe seçim kurulunda yoğunluk olduğunu belirterek, ilgi gösteren tüm vatandaşlara teşekkür etti. Özgürlük, Adalet, Hak, Hürriyet için imza attıklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Cesur, “Türkiye’ye yeni bir dönem geliyor. 24 Haziran seçimlerinde biz Meral hanımı arkadaşlarımızla birlikte cumhurbaşkanı adayı olarak göstermek için imza atmaya geldik. Arkadaşlarımız sağ olsun, büyük bir teveccüh var. İYİ Parti her ne kadar imza kampanyasını sonlandırsa da, halen bugün ve yarın bir seçmen olarak Fethiye halkı imza atmaya devam edecek. Biz memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyor, inşallah Türkiye için yeni bir dönem diliyoruz. İnsanlarımızın daha özgür bir şekilde düşüncelerini söyleyebileceği, özgürce yaşayabileceği bir Türkiye ümidiyle teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Meral Akşener’e imza vermek için sabah 11.00 civarında Fethiye İlçe Seçim Kurulu’nda başlayan yoğunluk öğleden sonraya kadar devam etti.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.