Akşener Muğla’ya geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 19 Nisan Perşembe günü Muğla’ya geliyor. Akşener ilk önce Fethiye’de partisine katılacak olan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve belediye meclis üyelerine rozet takacak. Akşener...

Akşener Muğla’ya geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 19 Nisan Perşembe günü Muğla’ya geliyor. Akşener ilk önce Fethiye’de partisine katılacak olan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve belediye meclis üyelerine rozet takacak. Akşener daha partisinin Muğla İl Başkanlığı binasının açılışına katılacak ve hakle hitap edecek. İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin “ 19 Nisan tarihinde tüm vatandaşlarımızı Genel Başkanımız müstakbel Cumhurbaşkanımız Meral Akşener’i karşılamaya davet ediyorum” dedi.

Saatcı’ya parti rozeti takacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 19 Nisan tarihinde Muğla’ya geliyor. 19 Nisan günü Dalaman Havaalanına inecek olan Akşener buradan karayolu ile Muğla’nın Fethiye ilçesine geçecek. Akşener Fethiye’de partisine katılacak olan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya, bazı belediye meclis üyelerine parti rozeti takacak. Meral Akşener daha sonra partisinin Muğla İl Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirecek ve halka hitap edecek. Gezgin: Partimize yoğun ilgi var İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin “ İYİ Parti kurulduğu günden bu güne vatandaşlarımızın yoğun ilgisini gördü. Anlat hemşerim dertleşelim otobüsümüz tüm ilçelerimizi ve köylerimizi dolaşıyor ve dolaşmaya devam edecek. Gittiğimiz her yerde yoğun ilgi ile karşılaşıyoruz. Muğla’nın en küçük ilçesinde dahi 300 tane üyemiz var. Her geçen gün üye sayımız artmakta. 19 Nisan tarihinde tüm vatandaşlarımızı Genel Başkanımız müstakbel Cumhurbaşkanımız Meral Akşener’i karşılamaya davet ediyorum” dedi. Gezgin “ hafta sonu bir siyasi partinin il danışma kurulu toplantısı yapılmış. Burada kadınlara mankenlik yaptırılmış. Kadınlarımızı bu hale düşürenleri kınıyorum” dedi.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.