Akın’dan, kutlamalara sert tepki

Eli kanlı bölücü terör örgütünün kurduğu hain pusu sonrası şehit düşen Muğlalı Jand.Binbaşı Cesur Kıvanç’ın cenazesi sırasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından stadyumda gerçekleştirilen mezuniyet törenine...

Akın’dan, kutlamalara sert tepki

Eli kanlı bölücü terör örgütünün kurduğu hain pusu sonrası şehit düşen Muğlalı Jand.Binbaşı Cesur Kıvanç’ın cenazesi sırasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından stadyumda gerçekleştirilen mezuniyet törenine tepkiler sürüyor. Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Harun Akın da kutlama yapılmasına sert tepki gösterdi.

Akın; “Ne yazık ki şehidimiz ebedi  istirahatgahına uğurlanırken ilimizde yaşanan mezuniyet töreninde müzik çalınması,keyfe keder kutlama yapılması,televizyonlarda eğlence programlarının hız kesmeden yayınlarına devam etmesi bizlerin sık sık dile getirdiği ve yıllardır Türk Milletinin tüm manevi değerleri yönetenlerimizin acziyetinden tarumar edildiği  gerçeğini bir kez daha gözler önüne sermiştir.Bu sebeple her şey güllük gülistanlık gibi keyfe keder organizasyonu yapan ve yaptıranları esefle kınıyorum.

Ayrıca elbette ki böyle acılı bir günde tüm protokol orada olmalı ancak orada olduğunu adeta ilan edercesine yer kapma yarışına girenleri, böyle bir günde selfi çektirme yarışına girip art niyetli, gösteriş amaçlı sosyal medyada paylaşanları da kınıyorum.”dedi.

Eli kanlı bölücü terör örgütünün hain pususunda Van’ın Çaldıran kırsalında şehit düşün Muğlalı Jand. Binbaşı Kıvanç Cesur’un cenaze töreni sırasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından stadyumda gerçekleştirilen mezuniyet kutlamalarına tepkiler devam ediyor.

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Harun Akın bir açıklama yaparak şehit cenazesi sırasında yapılan kutlamalara sert tepki gösterdi. Akın;  “Üzüntümüzü,kederimizi,öfkemizi kelimelerle cümlelerle ifade etmek yetersiz kalıyor. Ne yazık ki hain,alçak,kahpe terör her gün canımızdan can almaya devam ediyor.Haince yapılan saldırılarda ateş düştüğü yeri yakıyor ve Muğla’mıza ateş düştü ve yine bir şehit verdi.Şehidimize,şehitlerimize Allahtan rahmet,Milletimize ve kalanlarına yüce rabbimden sabırlar diliyorum.Başımız sağolsun, ruhları şad,mekanları cennet olsun.Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”dedi.

“Organizasyonu yapan ve yaptıranları kınıyorum”

Şehit cenazesi sırasında gerçekleştirilen kutlamaları sert bir dille eleştiren Akın; “ Ne yazık ki şehidimiz ebedi istirahatgahına uğurlanırken ilimizde yaşanan mezuniyet töreninde müzik çalınması,keyfe keder kutlama yapılması,televizyonlarda eğlence programlarının hız kesmeden yayınlarına devam etmesi bizlerin sık sık dile getirdiği ve yıllardır Türk Milletinin tüm manevi değerleri yönetenlerimizin acziyetinden tarumar edildiği  gerçeğini bir kez daha gözler önüne sermiştir.Bu sebeple her şey güllük gülistanlık gibi keyfe keder organizasyonu yapan ve yaptıranları esefle kınıyorum.

Ayrıca elbette ki böyle acılı bir günde tüm protokol orada olmalı ancak orada olduğunu adeta ilan edercesine yer kapma yarışına girenleri,böyle bir günde selfi çektirme yarışına girip art niyetli,gösteriş amaçlı sosyal medyada paylaşanları da kınıyorum.”diye konuştu.

Yetkililere çağrı

Terörle mücadele konusunda yetkililere de çağrıda bulunan Akın şunları söyledi: “Bugün terör konusunda ülkemizin geldiği nokta yönetenlerimizin terörle ilgili yürüttüğü politikaların ne kadar yanlış olduğunu da ortaya koymuştur.Her gün ülkenin bağrına,yüreğine ateş düşmektedir. Yönetenlerimizden bizlerden bir onlardan on tane ölüyor,terörün kökünü kazıyacağız naralarının ötesinde terörle olması gerektiği gibi bir mücadele edilmediği de ayan beyan ortadadır.

Bu vesile ile buradan en tepesinden en aşağıdaki sorumlu yönetenlerimize sesleniyorum. Artık bıçak kemiğe dayanmıştır. Bırakın bizden bir onlardan on tane biz bu ülkenin tek bir evladının tırnağına teröristlerin tamamını kurban ederiz. Artık kendinize gelin bizim bir tane daha teröre kurban verecek evladımız yoktur.Artık terörle sadece silahlı mücadele değil ekonomik kaynaklarını,destekçilerini ve uzantılarını da ortadan kaldıracak adımlar atılmalıdır.Yine buradan ifade etmek istiyorum ki bugüne kadar verdiğimiz şehitlerimizin kanına yönetenlerimizin eli bulaşmıştır,sorumluları da bizzat  kendileridir.Tarih hiçbir zaman sizleri affetmeyecek, şehitlerimizin her daim iki eli yakanızda olacaktır.”

Bu haber toplam 126 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.