Akın: ORTEM bulunmaz Hint Kumaşı mı?

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Harun Akın 15 yıldır Menteşe, Bodrum ve Datça ilçelerinde çöp toplam, temizlik ve park bahçe peyzaj işlerini yapan Bursa merkezli Ortem Temizlik firmasının Muğla ile bağlantısı nedir?...

Akın: ORTEM bulunmaz Hint Kumaşı mı?

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Harun Akın 15 yıldır Menteşe, Bodrum ve Datça ilçelerinde çöp toplam, temizlik ve park bahçe peyzaj işlerini yapan Bursa merkezli Ortem Temizlik firmasının Muğla ile bağlantısı nedir? Ya da Ortem bulunmaz Hint Kumaşı mıdır? dedi.

Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Harun Akın 15 yıldır Menteşe, Bodrum ve Datça ilçelerinde çöp toplama, temizlik ve park bahçe peyzaj işlerini yapan Bursa merkezli Ortem Temizlik firmasının Muğla ile bağlantısını sordu ve ; “ Ortem bulunmaz Hint Kumaşı mıdır? dedi.

İl Başkanı Harun Akın yaptığı açıklamasında; “Bursa merkezli Ortem Temizlik firmasının Muğla ilimizle bağı, bağlantısı nedir? Söz konusu firma bulunmaz Hint kumaşımıdır,15 yıldır aralıksız Muğla ilimizin Çöp toplama, temizlik ve park bahçe peyzaj hizmeti işlerini yapmaktadır. Bu firma çok profesyonel ve ülkede başka yok mudur, amaç Muğlalılara üstün hizmet sunmak mı, yoksa başka nedenlerimi var? Neden 15 yıldır bahse konu ihaleler kamu ihale kurumunun verdiği yetkiler art niyetli kullanılarak adres teslimi ihale yapılıyor, şartlar ağırlaştırılarak rekabet engelleniyor, bunun bizim bilmediğimiz bir sebebi var mıdır? Yaklaşık maliyet hesaplamalarında bu sektörde faaliyet gösteren Muğla firmalarından teklif alınmış mıdır?" dedi.

“Muğla’ya yatırımı var mıdır ?”

Muğla’da 15 yıldır görev yapan firmanın Muğla için yatırımı ve istihdamının olup olmadığını da soran Akın şunları söyledi: “15 yıl boyunca bu firmaya toplam ne kadar ihale ve yüzde kaç karla verilmiştir? Söz konusu firmanın Muğla ilimizde herhangi bir yatırımı, istihdamı var mıdır? Muğla sporumuz başta olmak üzere diğer ihtiyaç ve hayır kurumlarına bir katkısı var mıdır? Söz konusu firmayı üstün çalışmalarından ve Muğla’mıza olan katkılarından dolayı adının cadde, sokak ve parklarımıza adının verilmesi suretiyle(Ortem Caddesi, Ortem Parkı, Ortem sokağı gibi) ayrıca ödüllendirmeyi düşünüyor musunuz? Tüm bu hususlarla ilgili olarak Muğla halkını ve bizleri aydınlatmanızı önemle rica ediyoruz”.

Bu haber toplam 180 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.