Akça’dan su kesintilerine tepki

AK Parti Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili  Gültekin Akça, il genelinde son günlerde yaşanan su kesintilerine tepki göstererek; “Vatandaşın su ihtiyacının maksimum  düzeyde olduğu bir dönemde yapılan su kesintileri...

Akça’dan su kesintilerine tepki

AK Parti Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili  Gültekin Akça, il genelinde son günlerde yaşanan su kesintilerine tepki göstererek; “Vatandaşın su ihtiyacının maksimum  düzeyde olduğu bir dönemde yapılan su kesintileri vatandaşı perişan ediyor. Günümüzde, yaşanan 8-10 saatlik su kesintilerini normal karşılamak mümkün değil”dedi.

AK Parti Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili  Gültekin Akça, son dönemde yaşanan su kesintilerine tepki göstererek, “Vatandaşın su ihtiyacının maksimum  düzeyde olduğu bir dönemde yapılan su kesintileri vatandaşı perişan ediyor”  dedi.

Akça, son günlerde vatandaşların cep telefonlarına Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından sık sık “Su kesintisi yapılacağı” mesajı gönderildiğine işaret ederek, “Vatandaşın su ihtiyacının maksimum  düzeyde olduğu bir dönemde yapılan su kesintileri vatandaşı perişan ediyor. Belediye vatandaşların yaz mevsiminde yaşanan, uzun süreli su kesintilerinden mağdur olduğunun farkında değil mi? Özellikle, Menteşe ilçemizde sıklıkla yaşanan bu kesintiler vatandaşı perişan etti.

Vatandaşlarımızın bir bölümü yaşanan su kesintilerine sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Vatandaşların bu haklı tepkilerine rağmen farklı ilçelerimizde su kesintileri devam ediyor” diye konuştu.

Akça’dan Sorular

Yaşanan 8-10 saatlik su kesintilerini eleştiren AK Parti Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Gültekin  Akça Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne şu soruları yöneltti:

“Muğla genelinde çok sık yaşanan su kesintilerinin nedenleri nelerdir? İl genelinde içme suyu sağlanan kaynaklarla ilgili bir sıkıntı var mı?

Yaz mevsiminin kurak geçeceği öngörülürse yaşanacak olası bir içme suyu sıkıntısı için bir acil eylem planı mevcut mu?

Yaşanan arızaların daha kısa sürede giderilmesi için bir çalışma yapılıyor mu? Günümüzde, yaşanan 8-10 saatlik su kesintilerini normal karşılamak mümkün mü?

Yapılacak olan hat yenileme çalışmaları yaz sezonu öncesinde veya sonrasında neden yapılmadı?

Bizler, yaşanan bu kesintilerinin en aza indirilmesini, hatta tamamen ortadan kaldıracak tedbirlerin süratle alınmasını bekliyoruz”

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.