Akça,dan, Büyükşehir ve Alban’a ihale sorusu

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili ve Menteşe Belediye Meclis Üyesi Avukat Gültekin Akça, CHP’den ihraç edilen bir şahsın CHP Muğla İl Başkanına ait Alban İnşaat Ltd. Şti’nin ya da hissedarı olduğu...

Akça,dan, Büyükşehir ve Alban’a ihale sorusu

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili ve Menteşe Belediye Meclis Üyesi Avukat Gültekin Akça, CHP’den ihraç edilen bir şahsın CHP Muğla İl Başkanına ait Alban İnşaat Ltd. Şti’nin ya da hissedarı olduğu şirketlerin, Muğla Büyükşehir Belediyesinden ihale alıp almadığı ile ilgili basındaki iddiaları gündeme getirdi.

Akça; “Söz konusu iddialarla ilgili CHP İl Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesinden kamuoyu bir açıklama bekliyor”dedi.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili ve Menteşe Belediye Meclis Üyesi Avukat Gültekin Akça, CHP’den ihraç edilen bir şahsın CHP Muğla İl Başkanına ait şirketin ya da hissedarı olduğu şirketlerin Muğla Büyükşehir Belediyesinden ihale alıp almadığı ile ilgili basında yer alan iddiaları gündeme getirdi.

Akça, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“CHP’den ihraç edilen bir şahsın CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban’a ait şirketlerle ilgili iddiaları doğru mu?

Muğla Büyükşehir Belediyesinin kapatılan Bank Asya ile iş yapıp yapmadığı yönündeki haberler basında yer alıyor.Söz konusu iddialarla ilgili bugüne kadar bir açıklama yapılmadı. CHP Muğla İl Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesinden kamuoyu bir açıklama bekliyor.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.