Akademik yıl açıldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin 2014-2015 Akademik yılı açıldı. Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar akademik personelin de katıldığı bir törenle Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 2014-2015...

Akademik yıl açıldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin 2014-2015 Akademik yılı açıldı. Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar akademik personelin de katıldığı bir törenle Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 2014-2015 resmi akademik açılışı öncesi Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Atatürk anıtına çelenk koydu.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından anıt şeref defterini imzalayan Rektör Harmandar, deftere, “Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi akademik ve idari personel olarak üniversitemizin 22. Eğitim ve öğretim yılı açılış töreninde saygıyla ve minnetle manevi huzurunuzdayız. Aziz atam, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi çalışanları olarak 22 yıllık eğitim-öğretim hayatımızda göstermiş olduğunuz ‘çağdaş uygarlık düzeyini yakalamak ve hatta geçmek’ uğrunda ve ‘yükselen yeni nesil’ yetiştirme yolunda, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, Cumhuriyet’imizin temel niteliklerini iç ve dış tehlikelere karşı korumaya kararlı, ‘fikren, ilmen, fennen kuvvetli’, erdemli yüksek karakterli, bilimden güç alan, fikir eğitimi ile olduğu gibi, beden eğitimiyle de yeteneklerini geliştirmiş güzel sanatları seven, çalışkan 52 bin 922 gencimizi çağımızın gerektirdiği bilgi, beceri ve yetenekle donatarak üniversitemizden mezun etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Gösterdiğiniz aklın ve bilimin önderliğindeki aydınlık yolda, çağın gerektirdiği bilim ve teknoloji ile donatılmış yeni nesil gençlerimizi yetiştirmeye devam edeceğiz. Bu anlamlı günde sizi, vatanımız ve milletimiz için canlarını feda ederek şehadet şerbetini içen şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, manevi huzurunuzda saygıyla eğiliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.