AK Parti’den Saatcı’ya tebrik

30 Mart yerel seçimlerinde 4. kez kırılması güç bir rekor ile büyük bir zafer elde eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Abdülkadir Saruhan ve Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri...

AK Parti’den Saatcı’ya tebrik

30 Mart yerel seçimlerinde 4. kez kırılması güç bir rekor ile büyük bir zafer elde eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Abdülkadir Saruhan ve Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri tebrik ziyaretinde bulundu. Saatcı ve Saruhan, birlik ve beraberlik içerisinde ‘Fethiye’ için çalışacaklarını dile getirdi.

Saruhan:Yatırım için çalışacağız

Başkan Saatcı’nın 4. kez katıldığı 30 Mart seçimlerinde aldığı başarıdan dolayı hayırlı olsun dileklerini iletmek için geldiklerini belirten ve önümüzdeki 60 ay boyunca, birlik ve beraberlik içerisinde, güzel bir meclis çalışmasıyla, Fethiye’ye hizmet etmek için var olduklarını dile getiren AKP Fethiye İlçe Başkanı Kadir Saruhan, “30 Mart yerel seçimleri sonrası 9 tane seçilmiş Meclis Üyesi arkadaşımla beraber Sayın Başkana hayırlı uğurlu olsun ziyaretine geldik. Fethiye ilk defa büyükşehir sürecini yaşıyor. Bundan böyle burası Büyükşehir’in bir parçası oldu. Bu süreçte diğer seçilen arkadaşlarımız ve Sayın Başkan ile birlikte güzel bir meclis çalışması ile Fethiye’mize yatırımların hızla gelmesi ve Fethiye’nin kent havasını kazanmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Saatcı: Önce Fethiye diyeceğiz

İktidar, muhalefet demeden 60 ay Fethiye için kolları sıvadıklarını belirten ve Ankara’da bekleyen projeler için de iktidar partisinin meclisinden desteklerini bekleyeceğini dile getiren Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Ben, Sayın Başkana ve değerli Meclis Üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah bu seçilmiş kardeşlerimizle beraber 60 ay Saygıdeğer Fethiyelilere hizmetkârlık yapmaya devam edeceğiz. Şimdi Fethiye için kolları sıvama zamanı. İktidar ve muhalefet demeden, özellikle Ankara’da bekleyen Fethiye’nin önemli projelerine iktidar partisinin İlçe Başkanından ve Meclis üyesi arkadaşlarından tabi ki destek bekleyeceğiz. Mademki önceliğimiz Fethiye, en önce Fethiye diyeceğiz. Teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.