Ak Parti’den Gazetemize Ziyaret

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Mehmet Nil Hıdır, Ak Parti Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Can Çimen Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemize ziyarette...

Ak Parti’den Gazetemize Ziyaret

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Mehmet Nil Hıdır, Ak Parti Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Can Çimen Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemize ziyarette bulundu.

Gazetemiz Sahibi İsmail Günay ile basın sektörünün genel sorunları ve çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulunan Ak Parti heyeti, Muğla için yeni yapılacak projeler hakkında da bilgi verdi.

Ziyarette gazetemizin sahibi İsmail Günay ile birlikte Muğla’nın genel sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunan heyet, 31 Mart Yerel Seçimler hakkında değerlendirmelerde bulunarak seçimin Muğla halkı için hayırlara vesile olması dileklerinde bulundu. Ak Partili heyet seçim sonrası Muğla’ya yeni vizyonlar kazandırılması gerektiği ile ilgili fikirlerini dile getirdi.

Sevil Yılmaz

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.