AK Parti Temayül Yoklaması yapıldı

AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından 27. Dönem Milletvekili Aday Adayları temayül yoklaması yapıldı. Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen yoklamada teşkilat üyeleri temayül yoklamasına alınan 52 aday adayı için...

AK Parti Temayül Yoklaması yapıldı

AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından 27. Dönem Milletvekili Aday Adayları temayül yoklaması yapıldı. Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen yoklamada teşkilat üyeleri temayül yoklamasına alınan 52 aday adayı için oy kullandı.

Temayül yoklamasına AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Teşkilat temayül yoklaması için Genel Merkezimizden gelen komisyon üyeleri AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, AK Parti Çankırı Milletvekili ve teşkilat üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan temayül yoklamasında AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu konuşma gerçekleştirdi. CHP Genel Başkanı'nın Cumhurbaşkanı adaylarının bütün ülkeyi kucaklayacağını söylediğini belirten Milletvekili Gündoğdu: "Biz de diyoruz ki; CHP’yi kucaklaması için bile yetersiz gördüğünüz adam mı Türkiye’yi kucaklayacak" şeklinde konuştu.

Milletvekili Gündoğdu: " Dün siyonistler; “Osmanlı’yı seviyoruz ama Abdülhamit Han gitsin yeter” dediler. Abdülhamit Han da gitti, Osmanlı da. Şimdi diyoruz ki; Abdülhamit Han’ı götürdünüz, Menderes’i astınız, Özal’ı zehirlediniz, Erbakanı indirdiniz ama Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ı yedirmeyiz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Kadem Mete yaptığı açıklamada; "54 aday adayımızın başvurusunun olduğu 52 tanesinin temayüle katıldığı ve partililerimizin yoğun talep gösterdiği bir temayül yoklaması oldu. Teşkilat üyelerimiz en ideal 7 arkadaşımızı belirlemek üzere oylarını kullanarak tercihlerini yaptılar. Anlayış içerisinde çok güzel bir temayül yoklaması gerçekleştirdik. Partimize ve Muğlamıza hayırlı olmasını dilerim" şeklinde konuştu.

Kullanılan oylar değerlendirilmek üzere parti genel merkezine gönderilecek.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.