Ak Parti Muğla Büyükşehir Adayı...

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan ve adı açıklanmayan 6 büyükşehir adayı kaldığını, bunlardan dördünde Cumhur İttifakı çerçevesinde MHP adaylarını desteklediklerini, kalan iki ilden birisi olan Aydın’da büyükşehir...

Ak Parti Muğla Büyükşehir Adayı...

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan ve adı açıklanmayan 6 büyükşehir adayı kaldığını, bunlardan dördünde Cumhur İttifakı çerçevesinde MHP adaylarını desteklediklerini, kalan iki ilden birisi olan Aydın’da büyükşehir belediye başkan adayını Mustafa Savaş olarak belirlediklerini kaydeden Erdoğan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayının ise önümüzdeki hafta açıklanacağını söyledi.

Hizmet yarışında bayrağın ne zaman, hangi görev ile tevdi edileceğinin nasip işi olduğunu belirten Erdoğan, “Kendisi veya istediği birisi aday olamadı diye partisine tavır alan kişi bizim gözümüzde zaten hiçbir zaman AK Partili olmamış, olamamış demektir. Bunların hepsini günü geldiğinde değerlendirmek üzere bir kenara koyuyoruz” diye konuştu. “Biz layık olanı kenara koymadık” diyen Erdoğan, meselenin “sen-ben” kavgası olmadığını, görevin her an herkese düşebileceğinin altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kendisi veya istediği birisi aday olamadı diye partisine tavır alan kişi bizim gözümüzde zaten hiçbir zaman AK Partili olmamış, olamamış demektir. Bunların hepsini günü geldiğinde değerlendirmek üzere bir kenara koyuyoruz” dedi.

(İHA)

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.