AK PARTİ MENTEŞE İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI

AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığı’nın Kasım Ayı İlçe Danışma Kurulu toplantısı gerçekleşti.Öğretmenevi’nde gerçekleşen toplantıya Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, İl Başkanı İhsan Küreci, İlçe Başkanı Erdoğan...

AK PARTİ MENTEŞE İLÇE DANIŞMA KURULU YAPILDI

AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığı’nın Kasım Ayı İlçe Danışma Kurulu toplantısı gerçekleşti.

Öğretmenevi’nde gerçekleşen toplantıya Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, İl Başkanı İhsan Küreci, İlçe Başkanı Erdoğan Ünal, SKM Başkanları, mahalle temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal; “1 Kasım seçimleri sonrasında ilk ilçe danışma kurulu toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Halkımız bize tekrardan bu geminin kaptanı tek başına sen olmalısın, bu gemiyi daha iyi limanlara ancak AK kadrolar getirebilir dedi. Böylelikle ülke olarak gelişme yolunda, hızımızı kesmeden devam edeceğiz. Bu güven  için halkımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

1 Kasım seçimlerinin Muğla için ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade eden AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci; Biz tüneldeki ışığı gördüğümüze inanıyoruz. 1 Kasım seçimlerinde Türkiye’de yüzde 50’ye yakın bir oy aldıysak, Muğla’da da bu çizgiye gelebilmemiz tamamen bize bağlı. Muğla’da yüzde 30 gibi bir oyumuz var. Yüzde 30 demek üç kişiden birinin oyunu aldığımız anlamına geliyor. Biz milletvekillerimizle, belediye meclis üyelerimizle, teşkilatlarımızla bir olup, belediye kimde olursa olsun hizmeti getirttirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Muğla’da siyaset yapmaktan büyük zevk ve gurur duyduğunu söyleyen AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk; ”Ben Muğla’nın milletvekiliyim zamanımın çoğunu fırsat buldukça değil fırsat yaratarak, Ankara’da durarak değil her fırsatta Muğla’ya gelerek, Muğla’da yaşayan 900 bin vatandaşımın hizmetkarı için milletvekili oldum. Muğla’nın sorunlarını samimiyetle biliyorum. Biz Muğla için çalışmak zorundayız. Sorunlarını da kaynağından geldiğim için biliyorum. Hasan Beyle beraber Muğla’nın sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız. Biz çalışıyormuş gibi yapanlardan asla olamayacağız” diye konuştu.

Divan başkanlığını 25. ve 26. dönem milletvekili adayı Elvan Göçer’in yaptığı kurulda, 1 Kasım seçimlerinde başarı gösteren Menteşe SKM Başkanı Yusuf Kayacık ve mahalle temsilcilerine plaket verildi.

Bu haber toplam 42 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.