AK Parti İl Danışma Meclisi toplantı

AK Parti Muğla İl Teşkilatı Nisan Ayı İl Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya İl Başkanı Kadem Mete, Milletvekili Nihat Öztürk, AK Parti MKYK üyesi Bülent Karakuş önceki dönem milletvekilleri Seyfi...

AK Parti İl Danışma Meclisi toplantı

AK Parti Muğla İl Teşkilatı Nisan Ayı İl Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya İl Başkanı Kadem Mete, Milletvekili Nihat Öztürk, AK Parti MKYK üyesi Bülent Karakuş önceki dönem milletvekilleri Seyfi Terzibaşıoğlu, Mehmet Nil Hıdır, Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı Yelda Erol Gökcan ve teşkilat mensupları katıldı.

Kapalı spor salonunda gerçekleştirilen toplantı Marmaris Kadın Kollarının gerçekleştiği tarihten bugüne kadınlarımız isimli gösteri ile başladı. Büyük beğeni toplayan gösterinin ardından konuşmasını yapan İl Başkanı Kadem Mete şunları söyledi:

“Büyükşehir Belediyesi maalesef yeterince hizmet götürmüyor, götürdüğü mahalleler arasında da ayrım yapıyor. 2019 da Muğla bu çileden kurtulacak. Muğla’mız, büyükşehirde kendisine hizmet edecek, bir başkanı elbet bulacaktır.

Bildiğiniz gibi sit alanları ile halkı yanıltan açıklamalar yapıyorlar. Bugün rantı en fazla olan ilçelerde, CHP'li belediye başkanları görevde ve o ilçelerde kaçak yapılar almış başını gitmiş. Bunlara neden izin verildi? Yıkım kararı verilen yerlerle ilgili de ciddi ayrımcılık yapılıyor. Gökova Körfezi'ndeki yeni sit düzenlemesinde imara açılacak tek bir metrekare yok. Eski alanlardan daha fazla bir alan korunmaya alınmıştır. Biz gerçekleri halkımıza anlatmakla görevliyiz.

“Bizim Muğla’mızı 2023’e taşımak gibi bir derdimiz var. “

Bakınız 24 Nisan da Cumhuriyetimizin 100. yılında şehrinizi nerede görmek istiyorsunuz? Eksikleri nelerdir? Bunun çalışmalarını yapacağız çünkü Muğlamızı 2023’e taşımak istiyoruz. Bu manada 'Muğla Başkanını arıyor.' diyoruz. Biz bundan sonraki danışma meclisi toplantılarında Denizli’den, Antalya’dan, Gaziantep’ten büyükşehir başkanlıklarının kazanıldığı yerlerden başkanlarımız buraya getireceğiz. Onlara soracağız şehrinize son 5 yılda neler yaptınız? Bunları Muğlalılarla paylaşacağız

Yine çalışmalarımız kapsamında 18 Nisan’da Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Çalıştayı düzenleyeceğiz. Burada parti teşkilatı olarak sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları ve akademisyenlerle ortak çalışma yürüteceğiz. . Tarım ve Turizm kenti olan Muğla’nın ekonomik olarak beklentilerini ortaya çıkarmayı, talep ve istekleri belirlemeyi amaçlıyoruz.

Muğla’ya biz bakanlıklar nezdinde en iyi hizmeti getiriyoruz. Hastanenin, okulun, spor salonunun en iyisini yaptık ama yetmiyor. Bir ayağımız topal. Bu manada 2023 öncesinde 2019 yılında inşallah o eksikliği de halkımızın teveccühü ile gidereceğiz.” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ise şöyle konuştu: “Muğla’nın geleceği açısından üzülüyorum. Dün Bodrum’daydım, geçen hafta Fethiye ve Seydikemer’deydim. Köyleri ve şehir merkezlerini dolaştık. 40 yıldır kenti yönetmişlere bakıyorum şehirlerimizi doğa yönünden tahrip etmişler. Koca koca beton yığını haline getirmişler. İlçelerimizi rant kapısı haline getirmişler fakat dönüyorlar bizlere hakaretler ediyorlar.

Bodrum’a baktığınız zaman bir tane mandalina bahçesi kalmamış. Her taraf betonlaşmış. Marmaris, Datça her taraf kaçak bina olmuş. Bu binalara bizim belediye başkanlarımız onay vermedi. Bunu şu an Muğla’yı yöneten belediyeler verdi. Muğla'ya altı aydır bir prestij yolu yapacaklar, Muğla’nın anasını ağlattılar. Topu topu 2 kilometre yolu altı aydan beri yapamadılar. Yapacakları işi yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.

Muğlalı kardeşlerimizin daha iyi yaşaması için başarılı olma zorunluluğumuz var. Birlik ve beraberlik olmadan, birlikte aynı yere vurmadan, samimi bir şekilde belediyeyi arzu etmeden Allah nasip etmiyor. Birlikte mücadele etmemiz lazım. Muğla’nın çıkışına kocaman bir hastane yaptık. 300 milyon liralık yatırım var.

Menteşeli kardeşlerimiz dediler ki burası 150 bin nüfus o artık Muğla’nın hastanesi biz Menteşe’ye hastane istiyoruz. 6 aydan beri çalışıyorduk onunda projesini onaylattık. “

MKYK üyesi Bülent karakuş ise birlik ve beraberliğin bozulmaması gerektiğini ifade ederek; “AK Parti ailesi olarak Muğla’da hep birlikte yol alacağız. Başarı ancak bu şekilde mümkün olacaktır. Diye konuştu.

Toplantı il yönetim kurulu üyelerinin tanıtımı ile son buldu.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.