AK Parti adayları STK yöneticileriyle buluştu

24 Haziran seçimlerinde AK Parti Muğla Milletvekilli listesinde yer alan 1.Sıra adayı Mehmet Yavuz Demir, 4.Sıra Adayı Dr.Hüseyin Zafer Alkaya ve 6.Sıra Adayı Av.Kadir Dağlı, Bodrum İlçe Teşkilatı ile bir dizi STK ziyareti yaptı.Çarşı...

AK Parti adayları STK yöneticileriyle buluştu

24 Haziran seçimlerinde AK Parti Muğla Milletvekilli listesinde yer alan 1.Sıra adayı Mehmet Yavuz Demir, 4.Sıra Adayı Dr.Hüseyin Zafer Alkaya ve 6.Sıra Adayı Av.Kadir Dağlı, Bodrum İlçe Teşkilatı ile bir dizi STK ziyareti yaptı.

Çarşı esnafının da ziyaret edildiği saha çalışmasında milletvekili adaylarına; AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, Yönetim Kurulu üyelerinden Yener Çelik, Ferudun Katar, Ahmet Likoğlu, Erhan Ünaldı ve partililer eşlik etti.

İlk ziyareti Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odasında gerçekleştiren milletvekili adayları, Oda Başkanı Erdoğan Başeğmez’den esnafın sorunlarını dinledi. Daha önceki dönemlerde Muğla’da görev yapan milletvekilleriyle de çok kez bir araya geldiklerini ifade eden Başeğmez, “Bu ziyaretlerde milletvekillerimiz de Bodrum’dan proje bazlı isteklerin yok denecek kadar az olduğu konusundan şikayetçiydiler” dedi.

Ben Bodrumluyum. Bu toprakların insanıyım. Sorunlarınıza hakimim diyen Yavuz Demir; “Bu dönem Muğla’nın sesi Ankara’da duyulacak. Muğla’nın olan veya olası problemleri ne karşı oluşacak duyarsızlıklara izin vermeyeceğim. Sizden bu kararlılığımızı üyelerinize anlatmanızı istiyorum. Yapacağımız hizmetlerle Bodrum ve Muğla’yı CHP takıntısından hizmetlerimizle kurtaracağız” dedi.

AK Parti 4.Sara Adayı Dr.Hüseyin Zafer Alkaya’da “Bölgenin sorunlarına hakim bir milletvekili kadromuz var. Bu kadro Ankara’nın devlet kadrolarına da hakim. Buda sorunları zaman kaybetmeden çözeceğiz demektir.” diyerek destek istedi.

AK Parti milletvekili adaylarının programı Bodrum Denizciler Derneği’nin Liman’daki Kafesinde devam etti. Dernek Başkanı Mustafa Demiröz ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı ziyarette, Bodrum’un denizcilerin ve denizlerinin sorunlarının aynı olduğuna dikkat çeken Başkan Demiröz şöyle konuştu;

“Seçim öncelerinde yakalanan diyalogları seçim sonrasında da devam ettirmek istiyoruz. Sizden ilk isteğimiz bize geçmiş dönemdeki iletişim sıkıntılarını yaşatmayın. Deniz Turizmi Bodrum’un olmazsa olmazı… Koylarımızın ve deniz ‘Mavi Yolculuk’ için çok önemli. Buraları yapılaşmadan kesinlikle korumalıyız. Yeri gelmişken Adalı Yalı Koyunu örnek vermek istiyorum. Bu bölge için uzun zamandır mücadele veriyoruz. Denizlerimizin ve doğamızın korunma konusunda devletten sorumlu davranmasını bekliyoruz.”

Deniz, benim için bir yaşam şekli. İfade ettiğiniz süreçlere bende sizin gibi şahitlik ettim, saptamasını yapan Yavuz Demir; “Denizi yaşayan bir Bodrumlu olarak sorunları biliyorum. Yerel yönetimlerin koruyamadığı koylarımızı ve denizimizi ithal edecek halimiz yok. İletişim konusunda bir sıkıntı yaşamamız mümkün değil. Ben AK Parti’nin Bodrum adayıyım. Geçmiş dönemdeki sorunları yaşamayacağız. Bundan emin olun. Akıl, bilim ve yaşanabilir dünya benim olmazsa olmazım. Siyasette duygular olmamalı. Bu nedenle Bodrum’u takıntılı kimliklerimizi bir yana bırakarak, el ele vererek yöneteceğiz. Bizleri destekleyin ki, uzun yıllar sonra Bodrum’un mecliste bir milletvekili olsun” dedi.

İlçe Teşkilatı ve milletvekili adayları daha sonra Bodrum Kalesi’ni ziyaret ederek, devam eden bakım ve onarım konusunda Bodrum Kalesi Müze Müdürü Tayfun Selçuk’tan bilgi aldı.

Bu haber toplam 49 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.