Ailesine Bakamayan Futbolcular Şehri Terkedecek

Muğla’nın başarılı spor kulüplerinden Yatağanspor’un futbolcuları ve çalışanları uzun süredir para alamadıkları için yaşadıkları maddi sıkıntılar nedeniyle şehri terkedeceğini duyurdu. Ailesine bakmakta zorlanan bazı...

Ailesine Bakamayan Futbolcular Şehri Terkedecek

Muğla’nın başarılı spor kulüplerinden Yatağanspor’un futbolcuları ve çalışanları uzun süredir para alamadıkları için yaşadıkları maddi sıkıntılar nedeniyle şehri terkedeceğini duyurdu. Ailesine bakmakta zorlanan bazı futbolcuların evine haciz geldiğini, bazılarının ise kredi kartı borcu yüzünden zor durumda kaldığını açıklayan Yatağansporlular, alacakları ödenene kadar antrenmanlara ve maçlara çıkmayacaklarını belirtirken, Yatağan halkından takıma sahip çıkmasını istedi.

Yatağanspor’da uzun süredir yaşanan maddi sıkıntılar futbolcuları ve çalışanları zor durumda bıraktı. Ocak ayından beri almaları gereken ödemelerin yarısını ve maç başına ücretlerin tamamını alamadıklarını yaptıkları basın açıklamasıyla kamuya duyuran Yatağansporlular, destek göremedikleri takdirde şehri terkedeceklerini belirtti. Bazı futbolcuların evlerine haciz geldiğini, bazılarının ise kredi kartı borçları nedeniyle kırmızı çizgi yediğini belirten yeşil-siyahlılar, Yatağanlı işadamlarını ve halkı kendilerine destek vermeye çağırdı.

“AİLEMİZE, ÇOCUKLARIMIZA BAKAMAZ HALE GELDİK”

Ücretleri ödenene kadar maçlara ve antrenmanlara çıkmayacaklarını duyuran yeşil-siyahlılar, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Bizler Yatağanspor futbolcuları olarak onur ve gururla taşıdığımız yeşil-siyahlı formalarımızın hakkını vermek için her zaman terimizin son damlasına kadar mücadele etmeyi kendimize borç ve görev bildik. Kulübümüze ve yöneticilerimize olan güvenimizi,sevgimizi hiçbir zaman maddi beklentilerimiz önünde tutmadık. Ama Ocak ayında almamız gereken peşinat taksitlerimizin hala yarısını alamamış oluşumuz, İkinci yarıdan hiç maç başı almamamız ve iki şampiyonluk adayından biri olan Sökespor'u 9 kişi kalarak yenip şampiyonluğunu ilan etmek üzere olan Bucak Oğuzhan'ı yenmemize rağmen galibiyet primlerimizi dahi alamadık.Şu anda geldiğimiz son noktada bir-iki yöneticimizin gayretleri bir yere kadar yetiyor. Uzun süredir beklentilerimizi erteliyoruz. Emeklerimizin karşılığını alamadığımız için hepimizin aile yaşantıları ve geleceği maalesef olumsuz etkilenmektedir. Aramızda evine haciz gelen futbolcu arkadaşlarımız, kredi kartlarından kırmızı yiyen arkadaşlarımız oldu. Siz sevgili taraftarlarımızda takdir ederler ki hepimizin birer ailesi ve hayatımızı devam ettirmek için maddi ihtiyaçları var. Bizlerin tek geliri futbol.Bir kaç yöneticimizin gayretleri dışında hiçbir destek göremememiz bizlerin hayatlarını olumsuz etkiliyor. Emin olun aylardır bu forma sevdası için bu problemleri erteleyip işimize odaklanmaya çalıştık, fakat gelinen bu noktada artık yaşadığımız bu sıkıntıları Yatağan halkı ile paylaşmaktan başka çaremiz kalmadı. Maddi olarak zor durumdayız ve artık çoğumuz ailesine, çocuğuna, eşine mahçup hale düşer oldu. Gelinen son noktada futbolcular olarak alacaklarımız ödenene kadar antrenmanlara ve maçlara çıkmayacağız. Bu problemlere ilk başta Yatağan’ın önde gelen iş adamları ve Yatağan halkının sessiz kalması halinde artık burada kalmamızın bir değeri olmadığını anlamış olacağız ve şehri terk edeceğiz. Bizler bu formayı ve bu şehri seviyoruz. Bu halka, taraftara değer veriyoruz.Başka bir Yatağanspor yok! Lütfen sesimizi duyup bu takıma sahip çıkın.”

Haber: Sevil OLUÇ

Bu haber toplam 145 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.