Ahır yandı: 2 inek telef oldu

Ula ilçesinde bir ahırda çıkan yangında iki inek yanarak telef oldu.Yangın, Ula’ ilçesine bağlı Gökçe mahallesinde meydana geldi. Hüseyin Güven’e ait evin hemen yanında bulunan ve içinde iki inek bulunan ahırda bilinmeyen...

Ahır yandı: 2 inek telef oldu

Ula ilçesinde bir ahırda çıkan yangında iki inek yanarak telef oldu.

Yangın, Ula’ ilçesine bağlı Gökçe mahallesinde meydana geldi. Hüseyin Güven’e ait evin hemen yanında bulunan ve içinde iki inek bulunan ahırda bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Alevler aniden çevredeki kuru otları da tutuşturunca önüne geçilemedi. Ahırda bulunan iki inek yanarak telef oldu, ahır da kullanılamaz hale geldi.

Akçapınar köyü muhtarı Şükrü Arslan, Büyükşehir Yasası’ndan önce hem Akçapınar’ın hem de Gökçe’nin muhtarlıklarına ait itfaiye araçları olduğunu belirterek, “Eskiden zamanında müdahale ile kısa sürede müdahale ediliyordu, can ve mal kaybının önüne geçiliyordu. Yasadan sonra itfaiye araçları Büyükşehir Belediyesi’ne verildi. Akçapınar ve Gökçe gibi orman köylerine itfaiye tahsis edilmeli. Aksi halde can ve mal kayıpları devam eder çünkü itfaiye uzaktan geliyor, geldiğinde de olan olmuş oluyor” dedi.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.