Ağaçların köküne asfalt döktüler

Bodrum Belediyesi Gümüşlük sahil yolundaki Portakal ağaçlarını asfaltladı. Asfaltlama çalışmaları sırasında ağaçların etrafına boşluklar bırakılması gerekirken, onlarca ağacın köklerine ve gövdelerine asfalt döküldü....

Ağaçların köküne asfalt döktüler

Bodrum Belediyesi Gümüşlük sahil yolundaki Portakal ağaçlarını asfaltladı. Asfaltlama çalışmaları sırasında ağaçların etrafına boşluklar bırakılması gerekirken, onlarca ağacın köklerine ve gövdelerine asfalt döküldü. Bodrum Belediyesinden henüz konu ile ilgi bir açıklama gelmedi.

Bodrum Gümüşlükte, Bodrum Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar sonucu ortaya çıkan tablo çevreye karşı gerek toplum olarak gerekse kuramlar açısından nasıl bir bakış açısına ve hizmet anlayışına sahip olduğumuzu bir kez daha göz önüne serdi.

Bodrum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen asfaltlama çalışmaları “bu kadar da olmaz” dedirtti. En az 20-30 yılda meydana gelen ağaçların köklerine asfalt dökülerek kurumaya itildi.

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eylül ayının başından beri Gümüşlük’te başlamış olduğu asfaltlama çalışmasının sonucunda Portakal ağaçlarını da asfaltladı. Mıcır olduğu belirtilen sahil yolunda yapılan asfaltlama çalışması, yol üzerinde bulunan Portakal ağaçlarını vurdu. Konu ile ilgili belediyenin bir açıklaması olmadığı belirtildi.

Köklerinden itibaren asfaltlanan Portakal ağaçlarının bu işlem sonrasında öleceğine dikkat çeken tepkili Gümüşlük halkı normal şartlarda ağaçların etrafında 25 – 30 santim boşluk bırakılarak asfaltlama çalışması yapılması gerektiğini belirtti.

Gümüşlük halkı sorumluların bulunması ve Belediye’nin bu duruma karşı bir açıklama yapılması için #BodrumBelediyesi #BelediyeBaşkanıKocadon ya da#MuglaBuyuksehirBelediyesi hashtag’leri ile twitter’dan kampanya başlatacak.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.