ADM ve Kızılay’dan örnek işbirliği

Aydın, Denizli ve Muğla illerinde tüketicilerine kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunan ADM Elektrik Dağıtım, insan odaklı yaklaşımı ve sosyal girişimci şirket anlayışı ile farklı konulara dikkat çeken sosyal...

ADM ve Kızılay’dan örnek işbirliği

Aydın, Denizli ve Muğla illerinde tüketicilerine kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunan ADM Elektrik Dağıtım, insan odaklı yaklaşımı ve sosyal girişimci şirket anlayışı ile farklı konulara dikkat çeken sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor. Kızılay ile işbirliği kapsamında gönüllülük esasıyla üç ayda bir olmak üzere yılda dört defa ADM Elektrik Dağıtım çalışanları kan bağışında bulunuyor.

Kızılay’ın daimi kan bağışçısı

Kızılay’ın daimi bağışçıları arasında yer alan şirket, geçtiğimiz dönemlerde Kızılay tarafından plaketle ödüllendirilmişti. 2017 yılı içerisindeki ikinci kan bağışını ise 14 Temmuz günü Genel Müdürlük binasında gerçekleştiren ADM Elektrik Dağıtım, hizmet bölgesindeki kurumsal kan bağışı kampanyalarına öncülük etmeye devam ediyor.

Yüksel: Kan vermek onurlu bir davranış

Düzenli olarak gerçekleştirilen kampanya ile kan bekleyen binlerce insanın hayatını kurtarmanın yanı sıra, bağış yapan kişinin sağlığını da olumlu yönde etkilediğine değinen ADM Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Bülent Yüksel, kan bağışında bulunarak hiç tanımadığınız birine yardım etmenin onurlu bir davranış olduğunu ve hizmet verdikleri bölgede toplumsal fayda sağlayacak bu tür etkinlerin destekçisi olmaya devam edeceklerini belirtti.

Yılda 4 kez kan bağışı

Her yıl düzenli olarak 4 kez kan bağışında bulunduklarını hatırlanan Yüksel, “Türkiye’de kan bağışı oranı kurum ve kuruluşların desteği ile artacaktır. Biz ADM Elektrik Dağıtım Ailesi olarak toplumsal sorumluluğumuzu yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışma arkadaşlarımız her bağış döneminde çok önemli bir farkındalık örneği sergiliyor, kampanyamıza katılarak duyarlılık gösteren ve kan bağışında bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.