85 yaşında başarılı By-Pass oldu

Datça'da yaşayan 85 yaşındaki Osman Yavuz, göğsünde oluşan şiddetli ağrılar nedeniyle Özel Yücelen Hastanesi Kardiyoloji Bölümüne başvurdu. Kardiyoloji doktorlarından Dr. Tamer Kırat tarafından anjioya alınan Yavuz'un 3...

85 yaşında başarılı By-Pass oldu

Datça'da yaşayan 85 yaşındaki Osman Yavuz, göğsünde oluşan şiddetli ağrılar nedeniyle Özel Yücelen Hastanesi Kardiyoloji Bölümüne başvurdu. Kardiyoloji doktorlarından Dr. Tamer Kırat tarafından anjioya alınan Yavuz'un 3 damarında ciddi derecede darlık görüldü, kendiisne bypass önerildi.

Bir hafta düşünme süresi isteyen Yavuz, Özel Yücelen Hstanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Doktorları Op.Dr. Hakan Filizoğlu ve Op.Dr. Aşkın Pekbay sayesinde yaşama tekrardan tutundu.

Ameliyat sonrası açıklama yapan Yavuz “ 85 yılı geride bıraktığım bu yaşlı kalp, gözler ve eller neler neler gördü, hissetti, yaşadı ama hiç bir zaman yaşama sevincini bırakmadı. Bu yaşta hala kazma kürek çalışabiliyor, toprağı ekebiliyorum. Bizim Datça önce bademleriyle sonra Can Yücel'iyle meşhurdur ve bende rahmetli Can Yücel'den iki dize söylemek istiyorum.  Gece evinde dostların olsun, sohbet mezen, kahkahan içkin olsun, arkadaşım hayat bu. Daha ne olsun? Ama en önce ve illa ki sağlık olsun” dedi. Osman Yavuz’un ameliyatı hakkında bilgi veren Özel Yücelen Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Hakan Filizoğlu “ Yaşına rağmen kalp krizini atlatan ve ameliyatın ardından 4 gün içerisinde sağlığına kavuşup hastanemizden taburcu olan Osman dedemiz ameliyattan korkmadı ve büyük bir cesaretle bıçak altına yattı. Ameliyat sırasında hiçbir sorun oluşmadı, yüksek riski atlattı. Şuan durumu oldukça iyi, kendisini oksijeni bol Datça'mıza göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz ” dedi.

Bu haber toplam 379 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.