7 yıl önce kaybolan oğlunu arıyor

Köyceğiz ilçesinde yaşayan Güldane Önür, 2009 yılında dolaşmak için evden çıkan oğlu Bayram Önür'den 7 yıldır haber alamadığını söyledi.Köyceğiz Beyobası Mahallesi Sancı mevkiinde yaşayan anne Güldane Önür (51)...

7 yıl önce kaybolan oğlunu arıyor

Köyceğiz ilçesinde yaşayan Güldane Önür, 2009 yılında dolaşmak için evden çıkan oğlu Bayram Önür'den 7 yıldır haber alamadığını söyledi.

Köyceğiz Beyobası Mahallesi Sancı mevkiinde yaşayan anne Güldane Önür (51) oğlu Bayram Önür'ün (31) 11 Mart 2009 tarihinde kendisinin evde bulunmadığı sırada evlerinin önünden geçen karayolundan Köyceğiz istikametine doğru gittiğini komşularının gördüğünü belirtti.

Oğlunun evden ayrılmasının üzerinden 1 ay geçtikten sonra geriye dönmemesi üzerine ilgili makamlara kayıp başvurusunda bulunduğunu söyleyen Önür, “Geçen zaman içinde belli aralıklarla karakola soruyorum. Ancak şuana kadar bulunamadı. Oğlumun iki bankada bir miktar parası var. Bankaya sordum, paraya dokunulmamış” dedi.

Kaybolmadan önce Ortaca sanayi sitesinde çalışan oğlunun ölü veya diri olarak bulunmasını istediğini dile getiren Önür, "Bayram iki çocuğu olan bir kadınla 2 odalı bu evde benimle birlikte yaşıyordu. Bayram’ ın birlikte yaşadığı kadın, oğlum kaybolduktan sonra yaklaşık 1 yıl bizimle yaşamaya devam etti. Ancak daha sonra başkasıyla evlenerek yanımızdan ayrıldı’’ diye konuştu.

Bir lokantada temizlikçi olarak çalıştığını belirten Önür şu şekilde devam etti; "Yaklaşık 10 yıldır eşimle ayrı yaşıyoruz. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan aldığım destek ile geçimimi sağlıyorum. Bakamadığım için 5 çocuğum da Muğla Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalıyor. Kaybolan oğlum Bayram’ın ölü veya diri bulunmasını istiyorum’’

Bu haber toplam 110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.