500 trilyon Dolarlık hazine iddiası

Milas ilçesinde emlakçılık yapanTuncer Rıfat Barın, Truva Krallığına 10 bin yıllık hazinenin bulunduğunu öne sürdü. Hazinenin değerinin ise 500 trilyon Dolar olduğu iddia ediliyor.Milas’ta emlakçılık yapan Tuncer Rıfat...

500 trilyon Dolarlık hazine iddiası

Milas ilçesinde emlakçılık yapanTuncer Rıfat Barın, Truva Krallığına 10 bin yıllık hazinenin bulunduğunu öne sürdü. Hazinenin değerinin ise 500 trilyon Dolar olduğu iddia ediliyor.

Milas’ta emlakçılık yapan Tuncer Rıfat Barın, Truva Krallığına ait 10 bin yıllık hazinenin yerini bildiklerini iddia etti.

Barın, “Bu hazine tümüyle Truva Krallığından kalma, içlerinde ünlü Palladion , Baphomet , Repteliyan ve diğer heykeller ile kraliyet altınları ile mücevherlerin bulunduğu hazinedir. Bize göre toplam piyasa değeri 500 trilyon ABD doları civarındadır” dedi.

Barın, “Adı E.B. olan yeni bir müşterim bundan yaklaşık 5 ay kadar önce yanıma gelip bu hazine hakkında bilgi verdi. Bende neyin nesidir tam olarak bilemediğimden kendisinden bir müddet düşünmem için zaman istedim. Gerekli araştırmaları yapıp, konuya biraz daha vakıf olduktan sonra müvekkilim ile birçok kez tekrar buluştuk. Bu konunun devlet büyüklerimize hangi yollardan anlatabileceğimizi, konu hakkındaki endişelerimizi, kendisinin bulmuş olduğu bu hazinedeki benim sorumluluklarımı, iş bitimindeki çıkarlarımızı vs. birçok konuyu belli bir plana o tutturduktan sonra basın aracılıyla bu konunun ülkemiz halkımızın da bilgisi dahilinde başlamasını münasip gördük ve kendisinden almış olduğum yetkimle bu günden itibaren bu konunun baş sorumlusu ve muhatabının vekili olarak karşınızdayım” diye konuştu.

500 trilyon Dolar olduğu iddia ediliyor

Hazinenin devasa büyüklükte olduğunun altını çizen Barın; “Truva Savaşı İ.Ö. 1184 yılında olduysa buna 2016 yıl daha ilave ettiğimizde toprağa gömülme zamanı yaklaşık 3 bin 200 yıl öncedir. Bu konu tümüyle devletimizi - milletimizi ve devlet büyüklerimizi ilgilendiren devasa güçte. Çıkartılacak bu hazine devletimize kazandırıp, tüm incelemeleri yapıldıktan sonra biz halkımız ile dünya insanlığının ziyaretine açılmasını istememizdir. Diğer bir deyişle devlet sırrı deyip saklanmasını ve de bir depoda tutulmasını istemiyoruz. En kısa sürede ülkemize ve dünya insanlığına mal olmasını istiyoruz. Sebebine gelince; yine bu hazinenin ünü ve parasal değerinden başka hazineden çıkacak olan bazı heykellerin içinde yüksek enerji saçan dünya dışı bir element yada bir cisim diye adlandırabileceğimiz nesnelerin oluşu. Bu hazinenin toplamda 500 trilyon dolar civarında bir rakamı görmesi gerektiğine inanıyoruz. “ diye konuştu

Bakan Avcı’ya çağrı

Kültür Bakanı Nabi Avcı’ya seslenen Barın, “Konunun muhatap bakanlığı belli. Kültür Bakanımız Nabi Avcı bu konu hakkında bana davetiye çıkartılarsa elbette ki icabet eder derhal makamına giderim ve bütün bilgileri aktarırım.”dedi.

Bu haber toplam 204 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.