48 Gençlik Denizli’ye akın edecek 

3. lig 3. Grupta sezonun ilk deplâsman maçına çıkacak Muğlaspor’da Denizli Büyükşehir Belediye maçı hazırlıkları sürerken, 48 Gençlik Taraftar grubu da Denizli’ye çıkarma yapacak.6 yıllık bir aradan sonra profesyonel...

48 Gençlik Denizli’ye akın edecek 

3. lig 3. Grupta sezonun ilk deplâsman maçına çıkacak Muğlaspor’da Denizli Büyükşehir Belediye maçı hazırlıkları sürerken, 48 Gençlik Taraftar grubu da Denizli’ye çıkarma yapacak.

6 yıllık bir aradan sonra profesyonel lige çıkan Muğlaspor, sezonun ilk maçında Denizli deplasmanında Denizli Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Maçın hazırlıklarını sürdüren Yeşil-Beyazlılar’a deplasmanda taraftarlar yalnız bırakmayacak.

48 Gençlik Taraftar Derneği Başkan yardımcısı Ceyhun Aydınlı ve Tribün lideri Veli Akgüç ilk deplasmanda Muğlaspor’u bu önemli maçta yalnız bırakmayacaklarını açıkladılar. Aydınlı ve Akgüç, “Sezonun ilk maçı deplasmanda. Bu deplasman maçında yıllar sonra adım attığımız profesyonel ligde takımı yalnız bırakmayacağız. Denizli’de oynanacak ilk maça 48 Gençlik olarak hazırlıklarımızı yapıyoruz. Cumartesi günü Atatürk stadının yanından saat 13.00’da taraftar grubu olarak otobüs kaldıracağız. Taraftarlarımızdan geçen yıl yakaladığımız o muhteşem atmosferi bu yıl da sürmeleri için ilk maçta takımı yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Lige iyi bir başlangıç yapmamız için takımın taraftarlara ihtiyacı olduğu bir dönemde Muğlaspor sevdalılarını bu maça bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.