4 mahallenin hatları yenilendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe ilçesinde bulunan Kıran, Kuyucak, Gülağzı ve Kafaca Mahallelerinde altyapı çalışmaları gerçekleştirerek, vatandaşların uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanabilecekleri yeni içme...

4 mahallenin hatları yenilendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe ilçesinde bulunan Kıran, Kuyucak, Gülağzı ve Kafaca Mahallelerinde altyapı çalışmaları gerçekleştirerek, vatandaşların uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanabilecekleri yeni içme suyu hatlarını hizmete sunuyor.

Vatandaşlara kaliteli ve kesintisiz içme suyu ulaştırmak amacıyla hizmetlerini sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde olduğu gibi Menteşe ilçesinde bulunan mahallelerde de içme suyu alt yapı yatırımlarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Menteşe ilçesine bağlı Kıran, Kuyucak, Gülağzı ve Kafaca Mahallelerinde içme suyu hat çalışmaları tamamlandı. Hat olmayan bölgelere yeni içme suyu hattı çekilirken, kullanım ömrünü tamamlayan içme suyu isale ve dağıtım hatları da dünya standartlarındaki hatlar ile değiştiriliyor.

Kafaca, Kıran ve Gülağzı mahallelerine yeni hat

Kafaca, Kıran ve Gülağzı Mahallelerinde yeni aboneler için içme suyu hattı bulunmayan yerlere hatlar çekiliyor. Kafaca ve Kıran Mahallelerinde çalışmalarını tamamlayan ekipler, Gülağzı mahallesinde devam ettiği çalışmaları da kısa sürede tamamlayarak vatandaşların uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanabilecekleri hatlarını hizmete sunmayı amaçlıyor.

Kuyucak’ın hatları da yenileniyor

Kuyucak Mahallesinde mahallenin su ihtiyacını karşılamayan hatlar, MUSKİ ekipleri tarafından yeni hatlar ile değiştirildi. İçme suyu deposundan mahallenin girişine kadar olan bölgede hatları yenileyen ekipler, çalışmalarını tamamlayarak mahalleye su verildi. Bu sayede Kuyucak Mahallesi’nde su kayıplarının azaltılmasının yanı sıra sağlıklı içme suyu temin edildi.

Bu haber toplam 38 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.