“2/B’nin çözümünde birlikte mücadele edeceğiz”

CHP Muğla Milletvekilleri Nurettin Demir ve Ömer Süha Aldan, Muğla’nın en önemli sorunlarından birisi olan 2/B sorununun çözülünceye kadar vatandaşlarla birlikte mücadele edeceklerini söylediler.CHP Muğla Milletvekilleri Prof....

“2/B’nin çözümünde birlikte mücadele edeceğiz”

CHP Muğla Milletvekilleri Nurettin Demir ve Ömer Süha Aldan, Muğla’nın en önemli sorunlarından birisi olan 2/B sorununun çözülünceye kadar vatandaşlarla birlikte mücadele edeceklerini söylediler.

CHP Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Nurettin Demir ve Ömer Süha Aldan ülkenin yoğun gündemi yanında Muğla bölgesinin sorunları için de Muğla’da çalışmaya devam ediyor. Demir ve Aldan, 6 bin dönümü aşkın 2/B arazisi bulunan ve uzun zamandır tepki eylemleri yapılan Göcek’te vatandaşları bilgilendirme toplantısı yaparak, 2/B ile vatandaşlarla birlikte nasıl mücadele edileceği konusunda yol haritası çıkardı. Göcek Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5-2 saat süren toplantıya Göcek, İnlice ve Gökçeovacık muhtarları yanında çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda, özellikle koy ve adalardaki arazilerin imar ve yapılaşmaya açılması haline Göcek’in doğal zenginliği ve yat turizmi merkezi olma özelliğini kaybedeceği yönünde kaygılarını dile getiren vatandaşlar, dönüm başına 1,5 milyonu bulan fiyatlar yüzünden mağdur olduklarını dile getirdiler. Atalarından, dedelerinden kalan toprakları çıkarılan yüksek fiyatlar nedeniyle alamadıklarını ifade eden vatandaşlar, muhtarlar ve Muğla Milletvekilleri Demir ve Aldan ile birlikte gündemle ilgili kısa değerlendirmeler yaparak, bundan sonra neler yapabilecekleri üzerine konuştu.

Bu haber toplam 32 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.