20 TL borçla başladı dünyaya açıldı

Bir arkadaşından aldığı 20 TL borç ile ticaret hayatına başlayan Osman Yücel, Bodrum’dan Dünyaya açıldı.Dokunmatik otel kapıları üretimi yapan firma, Türkiye dışında bir çok ülkede de projelere imza attı. Kazakistan,...

20 TL borçla başladı dünyaya açıldı

Bir arkadaşından aldığı 20 TL borç ile ticaret hayatına başlayan Osman Yücel, Bodrum’dan Dünyaya açıldı.

Dokunmatik otel kapıları üretimi yapan firma, Türkiye dışında bir çok ülkede de projelere imza attı. Kazakistan, Fransa, İtalya, A.B.D., Azerbaycan, Irak, Tunus, Tanzanya başta olmak üzere bir çok ülkede iş yapan firmanın sahibi Osman Yücel başarısının sırrını ve 2006 yılında kurduğu şirketini anlattı.

Aslen Ankaralı olduğunu söyleyen Osman Yücel “1983 yılında Manisa Akhisar’da Dünyaya geldim, eğitim hayatımı Manisa’da tamamlayıp, Bodrumla tanıştım. Hayatım hep bilgi ve çalışma üzerine kurulu oldu. Bunun sayesinde genç yaşlarda kazandığım deneyimler 2006 senesinde Telcom firmasını kurmama vesile oldu. Şuanda da Telcom A.Ş.’nin Genel Müdürü olarak aynı zamanda bir çok eğitim kurumunda bugüne kadar biriktirdiğim bilgileri sektöre bilinçli bireyler kazandırmak amacıyla eğitim ve seminerler vermekteyim” dedi.

Bodrum’a 2004 yılında geldiğini belirten Yücel sözlerine şu şekilde devam etti: “Bodrum’a gelip 2 sene zor şartlar altında bir firmada çalıştıktan sonra; 7 yıllık bilgi birikimimi ve Bodrum Bölgesinde bulunan bilgi açlığını gidermek için kendi işimi yapmaya karar verdim. Bir arkadaşımdan aldığım 20 TL Borç ile kendime Kredi ile motosiklet ve alet edevat alıp bu işlere bireysel olarak başladım. Yani -20 TL sermaye ile başladığımız serüven bugün bize Telcom A.Ş.’yi yarattı ve her geçen gün edindiğimiz bilgiler ile “Değişim Sürecek” dedik”.

Çalışma arkadaşlarımla birlikte güçlü bir şirketiz diyen Osman Yücel, başarısının sırrı olarak, "Öncelikle bilgiyi güce dönüştürmeyi iyi bilen bir firmadır. Dünyada kendi alanında lider marka ve teknolojileri tek bir firma çatısı altında müşterilerimize sunmanın avantajını ve gururunu yaşıyoruz. Dolayısıyla müşterilerimiz ihtiyaçlarını tek bir tedarikçiden sağlayıp zaman ve para kaybına uğramamaktadırlar. Bu özelliğimiz bizi her zaman bir adım öne geçirmiştir. Biz bir teknoloji mağazası değiliz. Biz kurumsal bir çatı altında satış ve satış sonrası hizmetler verebilen güçlü bir şirketiz. Biz tüm Dünyaya hizmet verebilecek kapasitede bir firmayız, şuana kadar 13 ülkeye ihracatımız gerçekleşti. Yurt içinde ise hizmetlerimizin ulaşmadığı il kalmamıştır dedi.

3 binden fazla projeyi hayata soktuklarını belirten Osman Yücel yeni ve çok önemli bir projesinin olduğunu dile getirerek şunları söyledi: “Şuana kadar gerçekleştirdiğimiz 3 binden fazla projemiz mevcuttur hali hazırda devam etmekte olan 42 ayrı projemiz bulunmaktadır. Gelecek ile ilgili projelerimizin başında çok gizli olmakla birlikte sadece ufak bir detayını paylaşabileceğim, son kullanıcıya hitap eden, her eve girebilecek bir projemiz bulunmaktadır. Umarım ki çok yakında ulusal yayın kaynaklarında bu ürünle tanışacaksınız”.

 

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.