2. Etap TOKİ inşaatları başlıyor

Muğla Menteşe TOKİ İhalesi yapıldı. İnşaatına önümüzdeki günlerde başlanacak.AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, yaptıkları girişimler neticesinde Muğla Menteşe İlçesine TOKİ tarafından yapılacak...

2. Etap TOKİ inşaatları başlıyor

Muğla Menteşe TOKİ İhalesi yapıldı. İnşaatına önümüzdeki günlerde başlanacak.

AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, yaptıkları girişimler neticesinde Muğla Menteşe İlçesine TOKİ tarafından yapılacak olan 1106 konutun ihalesinin gerçekleştirildiğini belirterek, konutların yapımına önümüzdeki günlerde başlanacağını söyledi.

Konutların 700 gün içerisinde tamamlanarak konut sahiplerine teslim edileceğini ifade eden AK Parti Muğla Milletvekili Özyer ve Öztürk; “Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) Muğla’nın Menteşe ilçesi Emirbeyazıt Mahallesi’nde inşa edilecek 1.106 konutun ihalesi yapıldı. 27 Nisan’da gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca 3 cami ve 32 ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer almıştır. Zemin + 4 kat ve zemin + 5 kat gibi farklı yüksekliklerde inşa edilecek konutların 28’i 1+1, 770’i 2+1, 308’i de 3+1 olarak planlanmıştır” dediler.

AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, yatırım planlamasında yer alan Muğla’ya yönelik yatırımların teker teker ele alınarak, hizmete dönüştürülmeye başladığını bildirdiler. AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk; “Yapımı devam eden yatırımların tamamlanarak, hizmete açılmasıyla Muğla ilimiz daha da gelişecek. Üretime, istihdama, eğitim ve sağlık alanına önemli katkılar sağlayacak. Hemşerilerimizle beraber el ele vererek, Muğla’mıza ve ülkemize hizmet amacıyla çalışıyoruz. Menteşe ilçemize yapılacak olan 1106 TOKİ konutunun hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.” şeklinde konuştular.    

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.